Typecursus info

Prijs en Garantie van de dactylo typecursus

Je kan het dactylo typecursus-pakket kiezen dat bij jouw eigen wensen past.

Pakket 1

diploma garantie

Pakketwaarde € 121,60

€ 106,35
Jouw voordeel € 15,25
Mis het niet.

 1. TICKEN Typecursus
 2. TICKEN Examen
 3. Skinny Typehelp®

Keuze 1

Pakket 2

diploma garantie

Pakketwaarde € 104,95

€ 99,95
Jouw voordeel € 5,00
Mis het niet.

 1. TICKEN Typecursus
 2. TICKEN Examen

Keuze 2

Pakket 3

 

Pakketwaarde € 96,60

€ 89,95
Jouw voordeel € 6,65
Mis het niet.

 1. TICKEN Typecursus
 2. Skinny Typehelp®

Keuze 3

Pakket 4

 

 

€ 79,95

 1. TICKEN Typecursus

Keuze 4

Bestel het pakket van keuze. Wij vragen daarna eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je beveiligd betalen middels Bancontact/Mr Cash, VISA of MasterCard credit card, Paypal, KBC/CBC, ING HomePay of iDEAL.
TICKEN respecteert je privacy en zorgt dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

Je hebt 12 maanden toegang tot de typecursus, maar bij 3 lessen per week kun je al na 10 weken klaar zijn.

Doe zelf de prijsvergelijking en zie waarom duizenden cursisten per jaar kiezen voor de TICKEN typecursus.

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO) en is vrijgesteld van btw.

Typediploma typevaardigheid of dactylografie

Het is niet verplicht om een TICKEN Typediploma te halen, maar het is natuurlijk wel een echt bewijs van wat je hebt geleerd. Het online examen voor het officiële TICKEN typediploma kost € 25,00 (of € 5,00 meer voor wie géén TICKEN cursist is).

Garantie op de dactylo typecursus

Thuiswinkel Waarborg Logo voor TICKEN typecursus De TICKEN typecursus is gewaardeerd met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg en biedt jou als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van de online aanmelding voor de typecursus.

Webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan. Zij bieden consumenten de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:
 1. Weten met wie zij zaken doet en hoe zij het bedrijf gemakkelijk kunnen benaderen.
 2. Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond.
 3. Bedenktijd: 14 dagen.
 4. Een veilige betaalomgeving.
 5. Onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Het kan gebeuren dat de TICKEN dactylo typecursus niet aan je verwachtingen voldoet. Als je dit binnen 14 dagen na aankoop aan ons laat weten, krijg je het cursusgeld terug.

TICKEN en haar kwaliteitskeurmerken

Onderwijs is een vak. De TICKEN typecursus is door een officieel bevoegd docent ontwikkeld en staat blijvend onder toezicht van een persoon die wettelijk bevoegd is tot het geven van onderwijs. Daarnaast heeft TICKEN haar kwaliteiten laten onderzoeken door onafhankelijke bureaus. Zij laten met hun keurmerken zien dat de TICKEN opleidingen aan bepaalde eisen voldoet.

CRKBO logo voor TICKEN typecursus TICKEN staat ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. Toetsing door het CRKBO houdt in dat u weet dat u met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. TICKEN is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.
ForusSecure Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen bij TICKEN, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.


Inschrijven Verder
 
 

Klantbeoordelingen

ik vind het echt suuuper leuk omdat ik nu al zo goed kan typen . ik raad veel kinderen aan om naar deze typcrcus te gaan . grooeeettttjjjjeeesss van sofie
sofie nollen , amstelveen noordholland


copyright © 2016, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.be