over ticken
Het bedrijf achter de dactylo typecursus

Ons vestigingsadres : Faas Eliaslaan 2-13 te 3742 AT BAARN, Nederland
Ons postadres : Postbus 279, 3740 AG BAARN, Nederland
E-mail : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
TICKEN B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24454327 en heeft als BTW-identificatienummer NL8204.68.125.B01.

TICKEN is gecertificeerd met het Nederlandse Thuiswinkel Waarborg en is gewaardeerd met de titel ‘Beste Startende Webwinkel 2010’.
Onze verwerking van eventuele persoonlijke gegevens is aangemeld bij het ‘College Bescherming Persoonsgegevens’ in Den Haag, onder meldingsnummer m1408875.

TICKEN en haar kwaliteitskeurmerken

Onderwijs is een vak. De TICKEN typecursus is door een officieel bevoegd docent ontwikkeld en staat blijvend onder toezicht van een persoon die wettelijk bevoegd is tot het geven van onderwijs. Daarnaast heeft TICKEN haar kwaliteiten laten onderzoeken door onafhankelijke bureaus. Zij laten met hun keurmerken zien dat de TICKEN opleidingen aan bepaalde eisen voldoet.

CRKBO logo voor TICKEN typecursus TICKEN staat ingeschreven in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs. Toetsing door het CRKBO houdt in dat u weet dat u met een instituut te maken heeft dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. TICKEN is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn.

TICKEN-starter-award-winnaar-2010

 
 

Klantbeoordelingen

je leert verhalen schrijven en dat is heel lijk maar na een tijd doet het pijn aan je ogen dus moet je rusten want anders kan je het niet vol houden dus ik zeg tegen iedereen op tijd rusten dat is de ...
Arno


copyright © 2016, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.be