Typecursus

Inschrijven voor de cursus blind typen.

Je wilt je inschrijven voor de dactylo typecursus voor het Belgisch AZERTY-toetsenbord. Duizenden tevreden cursisten gingen je reeds voor.
Je leert in 30 lessen (circa 15 uren, maar je hebt 12 maanden toegang tot de typecursus) op de meest effectieve manier blind typen dankzij de Typereflex®-leermethode op de meest effectieve manier blind typen.

Als je wilt, kun je de Skinny Typehelp®, het handige leermiddel dat de toetsen bedekt, mee bestellen tegen een gereduceerde prijs. Het helpt je nog sneller te leren typen.
Het examen is niet verplicht, maar wie wil nou niet het bewijs van typevaardigheid, het TICKEN typediploma?

Kies het leerpakket dat bij jouw leerdoelen past.

Pakket 1

diploma garantie

Pakketwaarde € 121,60

€ 106,35
Jouw voordeel € 15,25
Mis het niet.

  1. TICKEN Typecursus
  2. TICKEN Examen
  3. Skinny Typehelp®

Keuze 1

Pakket 2

diploma garantie

Pakketwaarde € 104,95

€ 99,95
Jouw voordeel € 5,00
Mis het niet.

  1. TICKEN Typecursus
  2. TICKEN Examen

Keuze 2

Pakket 3

 

Pakketwaarde € 96,60

€ 89,95
Jouw voordeel € 6,65
Mis het niet.

  1. TICKEN Typecursus
  2. Skinny Typehelp®

Keuze 3

Pakket 4

 

 

€ 79,95

  1. TICKEN Typecursus

Keuze 4

Bestel het pakket van keuze. Wij vragen daarna eerst je persoonsgegevens. Daarna kun je beveiligd betalen middels Bancontact/Mr Cash, credit card of Paypal of KBC/CBC internetbankieren.
TICKEN respecteert je privacy en zorgt dat je persoonsgegevens vertrouwelijk en met zorg worden behandeld. Zie ook Privacy.

Thuiswinkel Waarborg Garantie
De TICKEN typecursus is gewaardeerd met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg en biedt jou als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van de online aanmelding voor de typecursus.
Laat je ons binnen 14 dagen weten toch niet helemaal tevreden te zijn over de typecursus? Dan kun je opzeggen en krijg je het cursusgeld terug.

TICKEN is een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn en is vrijgesteld van btw en is geregistreerd in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO). Toetsing door het CRKBO houdt in dat je weet dat je met een instituut te maken heeft dat is getoetst op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
ForusSecure Onze website wordt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijke partij middels een securityscan. De veiligheid van onze website is zeer belangrijk, want daardoor kan jij als gewaardeerd klant veilig kan winkelen bij TICKEN, maar met als doel dat hackers géén toegang hebben tot onze website.

copyright © 2016, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.be