Typecursus

Aanmelden voor het online examen blind typen

Als je de typecursus hebt gedaan, kun je je op elk gewenst moment aanmelden voor het TICKEN examen dactylografie oftewel typevaardigheid. Het examen doe je, net als de dactylo typecursus, thuis via internet.
De examenkosten voor het officiële TICKEN typediploma zijn € 25,00. Heb je onze dactylo typecursus niet gevolgd, dan zijn de examenkosten € 10,00 hoger.
Na inschrijving ontvang je een e-mail met de examenlink.
Wij vragen eerst je persoonsgegevens en bestelgegevens.
Daarna kies je hoe je wilt betalen: via een SSL-EV beveiligde transactie middels Bancontact/Mister Cash, PayPal, VISA of MasterCard, dan wel online betalen via uw KBC- of CBC-bank.

Tijdens het online examen wordt gedurende 7 minuten je typesnelheid en nauwkeurigheid gemeten. Je kunt maximaal 3 pogingen binnen één examen doen.
Je beste score bepaalt het soort typediploma dat je behaalt. (i)
Het gepersonaliseerde typediploma wordt je na ontvangst van je betaling als pdf-document toegestuurd.

Mocht je het examen niet in één keer halen, dan kun je je opnieuw aanmelden zodra je er klaar voor bent.
Dit kan zo vaak je maar wilt.

Het is niet verplicht om het typediploma te halen, maar zeg nou zelf: wie wil er nou géén officieel bewijs van wat hij heeft bereikt met de cursus blind typen?

TICKEN is geregistreerd in het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs (CRKBO) en is vrijgesteld van btw.

 

Klantbeoordelingen

Ticken is echt leuk!!! Alleen jammer dat sommige lessen zo saai zijn, en je kan er beter geen muziek onder zetten, want dat leidt af. Ik raad wel Ticken aan voor de mensen die het nog niet hebbe...
Frederieke


copyright © 2016, ticken b.v.    typen leer je wel met ticken.be